Download hele manualen HER

Version 2.0.1.9

27-01-2024
 • ’Skydebane’ er blevet omdøbt til ’Standplads’ alle steder i programmet og manualen. Hvis du ser et sted jeg har glemt det, så send mig en mail om det.

 • Man kan nu oprette ’Skiver’ som kan tilknyttes en standplads.

 • Menupunktet ’Baner’ i ’Indstillinger’ er blevet ændret, så man her kan tilknytte én eller flere skiver til en standplads.

 • Man kan nu oprette et resultat på to måder. Enten ved at trykke i knappen  hvor man kan oprette et resultat uden tilknyttede skiver, eller ved at trykke i knappen hvor man kan oprette resultater på en standplads med én eller flere tilknyttede skiver. Man fjerne og tilføje skiver som man vil.

 • Under ’Diverse’ når man redigerer et medlem, så kan man her vælge default Våben, bane, standplads og skiver, altså et medlems foretrukne. Når man så vil indtaste resultater for et medlem, så bliver disse valg automatisk sat og man er klar til at taste resultat ind.

 • Man kan nu også indtaste kommatal når man opretter resultater, altså f.eks. 100.2.

 • Når man trykker i knappen ’Fremmøde’, lukker ’Fremmøde registreret’ selv ned, så man ikke skal trykke i ’Ok’ knappen. Det var mega irriterede at man skulle det .

  Man kan også markere mere end et medlem og trykke i knappen ’Fremmøde’, så vil de alle blive registret som fremmødt. Man får ingen advarsel hvis de allerede er registreret men de registreres kun én gang.

 • ’Tjek ind tilstand’ har fået tilføjet nye funktioner. Man kan vælge hvad for et våben som et medlem bruger og på hvilken bane. Ønsker skytten hjælp, bruger skytten sit eget våben og man kan udskrive en ”bane seddel” til medlemmet. Man kan åbne et nyt vindue som kan vises på en storskærm eller andet, så foreningens medlemmer kan se, om den bane de vil benytte er blevet ledig. Se manualen for mere info.

 • Husk, at hvis man trykker på F1 tasten, så åbner manualen sig automatisk, på den funktion man er i.


Back to News