Download hele manualen HER

Version 2.0.8.1

14-09-2021
  • Via ’Kassen’ kan man nu angive hvem der har kassevagt, banevagt mm. Denne funktion hænger sammen med ’Vagtplan’ kalenderfunktionen. Se manualen.

  • Man kan nu oprette påmindelser til andre der bruger Skyttecenteret. Påmindelsen popper frem, når de logger på Skyttecenteret. Det kunne f.eks. være at man skulle huske at udlevere våbenpåtegninger, åbne nogle skabe eller hvad man nu har lyst til.

  • Hvis man har oprettet varer til kassen som en ”pakke”, skal man lige være opmærksom på, om prisen er angivet rigtigt. Hvis man gik ind og redigerede en ”Pakke” KUNNE prisen blive forkert, da den kunne finde på at tage prisen fra den forrige pakke. Dette er rettet, så det ikke kan ske igen.

    Det havde ingen betydning for regnskab men fejlen kunne ses når man lavede en ’Kasserapport’.


Back to News