Når man skal lukke programmet ned, kan man ikke længere klikke i det røde kryds i øverste højre hjørne. I stedet skal man klikke i det store røde kryds, yderst til højre, som her:
Man kan nu vælge, om man vil blive mindet om at tage en backup af databasen, på en eller flere ugedage, når man lukker programmet. Dette sættes op under ’Indstillinger’. Som standard er valgt alle hverdage i en uge.
Derfor bliver man heller ikke længere mindet om at tage et backup hver syvende dag, når man starter computeren.
Når man lavede en ’Datafil’ kom adressen ikke med. Det skyldes at alle adresser er blevet krypteret i databasen og jeg havde glemt at ændre det der.